ONZE AANPAK

Wil je als ondernemer graag één plek waar je terecht kunt met een product-idee, de productie ervan, bijbehorende logistiek? En bij voorkeur in Europa? Die plek is hier.

Customer Intimacy

De duurzame ontwikkeling van jouw idee en product staat bij ons voorop. En dat doe je niet alleen. Wij helpen je graag om samen jouw idee vorm te geven. Daarom gaan we in gesprek, zodat we écht begrijpen wat je wil en wat hiervoor de beste oplossing is. Dit gesprek blijven we voeren, tot jij gelukkig bent met het eindresultaat.

Duurzaam

Vooruitkijken en denken, dat is wat we bij Jalema doen. Daarom kiezen we voor duurzame materialen en gaan we voor duurzame relaties. Zo creëren we samen een betere, verantwoorde wereld en richten we ons op nieuwe innovaties, samen met jou. Wij zijn er voor de long run.

One-stop-shop

Alles onder één dak. Zo verlies je geen tijd met het communiceren met verschillende partijen, maar vind je al je vragen en antwoorden op één plek. Op deze manier heb je geen gedoe, maar wel de continuïteit die jouw bedrijf nodig heeft. Houd jij tijd over voor zaken die er écht toe doen.

Sustainability

Jalema, creating sustainable business.

Het is belangrijk dat we kiezen voor duurzame grondstoffen en materialen. Doordat we in Europa gevestigd zijn, ben je verzekerd van grondstoffen zonder deze onnodig aan het andere eind van de wereld te halen. Dit alles zonder de kwaliteit van het product uit het oog te verliezen.

Wij geloven in een duurzame maatschappij en onze bijdrage hieraan

Wij maken hierbij gebruik van onze jarenlange ervaring in de verwerking van karton, kunststof en duurzame alternatieven (bio-based en/of biodegradable).

VERTROUW OP HET OORDEEL VAN ONZE KLANTEN